Potatissallad med rädisor, ärtor och ramslök

Foto: Spisa.nu ¤

Potatissallad med rädisor, ärtor och ramslök

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Potatis

750.0 

gram

Senap fransk osötad

2.0 

tsk

Äppelcidervinäger

2.0 

msk

Olivolja

6.0 

msk

Stjälkselleri

2.0 

stjälkar

Rädisor

1.0 

knippe

Sockerärter

300.0 

gram

Ramslök

0.5 

knippe

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 334

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1334 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 6%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 310 gram)

Ingredienser

Visa:

Potatis 750.0 gram 38%

Senap fransk osötad 2.0 tsk 1%

Äppelcidervinäger 2.0 msk 1%

Olivolja 6.0 msk 51%

Stjälkselleri 2.0 stjälkar 1%

Rädisor 1.0 knippe 1%

Sockerärter 300.0 gram 8%

Ramslök 0.5 knippe 0%

Salt och peppar 0%

Skapat av: Årstiderna

Kock: Maximillian

Uppdragsgivare: Kunskapskokboken

Tillagning (25 min )

  1. Skala och koka potatis.
  2. Blanda senap, vinäger och olja. Skär potatisen i bitar. Skiva selleri och rädisor. Halvera ärtor. Strimla ramslök grovt.
  3. Blanda samman allt. Smaksätt med salt och peppar. Servera på en gång eller låt dra en stund.

Fler recept inom Matiga grönsallader

Liknande recept som Potatissallad med rädisor, ärtor och ramslök