Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kräftor levande

20.0 

styck

 

Vatten

3.0 

liter

Grovt salt

1.2 

dl

Porter (öl)

33.0 

cl

Anis hel

3.0 

msk

Fänkålsfrön hela

2.0 

msk

Fänkål

1.0 

styck

Nyköpings brännvin

8.0 

cl

Dillkronor }

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Nyköpings Brännvin

Kryddat brännvin
Pris: 195 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 69

Kcal / portion: 62

GBR (GI) / port: 0

Recept: 248 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 1%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 90 gram)

Ingredienser

Visa:

Kräftor levande 20.0 styck 100%

 

Vatten 3.0 liter Äts ej

Grovt salt 1.2 dl Äts ej

Porter (öl) 33.0 cl Äts ej

Anis hel 3.0 msk Äts ej

Fänkålsfrön hela 2.0 msk Äts ej

Fänkål 1.0 styck Äts ej

Nyköpings brännvin 8.0 cl Äts ej

Dillkronor } 0%

Tillagning (30 min )

  1. Hacka fänkål. Koka upp vatten, brännvin och öl.
  2. Krydda vattnet med salt, fänkål och torkade kryddor. Tillsätt rikligt med dill precis innan kräftorna ska kokas.

Fler recept inom Kräftor

Liknande recept som Kräftlag