Toast Skagen

Toast Skagen

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Räkor skalade

200.0 

gram

Gul lök

1.0 

styck

Citron juice+fruktkött

0.2 

styck

Chilisås tomat

1.0 

msk

Majonnäs äkta

80.0 

gram

Stenbitsrom röd ¤

60.0 

gram

 

Vitt formbröd

4.0 

skivor

Sallatsblad

4.0 

styck

Citron juice+fruktkött

4.0 

skivor

Dill

4.0 

kvistar

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 175

Kcal / portion: 318

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1273 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 10%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 181 gram)

Ingredienser

Visa:

Räkor skalade 200.0 gram 17%

Gul lök 1.0 styck 4%

Citron juice+fruktkött 0.2 styck 1%

Chilisås tomat 1.0 msk 1%

Majonnäs äkta 80.0 gram 45%

Stenbitsrom röd ¤ 60.0 gram 6%

 

Vitt formbröd 4.0 skivor 24%

Sallatsblad 4.0 styck 1%

Citron juice+fruktkött 4.0 skivor 1%

Dill 4.0 kvistar 1%

Skapat av: Matidag

Tillagning

  1. Skala räkor. Hacka lök.
  2. Ta 4 skivor vitt sandwichbröd och gör runda canapéer, ta tex ett stort glas och pressa ut brödskivorna med.
  3. Lägg åt sidan 10-12 av de finaste räkorna, finhacka de övriga. Blanda löken, majonnäsen, chilisåsen, lite citronsaft med räkorna.
  4. Rosta brödskivorna eller stek dem i litet smör. Lägg ett salladsblad på varje brödskiva. Bred på massan. Toppa med en sked stenbitsrom. Garnera med hela räkor, en citronskiva och en dillkvist.

Fler recept inom Skaldjurs-/romsmörgås

Liknande recept som Toast Skagen