Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Krabba kokt

2.0 

styck

el. krabba rensad

 

 

Ciabatta bröd

2.0 

styck

Sallatsblad

4.0 

styck

Majonnäs lätt

1.5 

dl

Chilisås tomat

2.0 

msk

Tabasco röd

 

 

Salt

 

 

Svartpeppar nymald

 

 

Bordssmör

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Leitz Eins Zwei Dry

Torrt friskt vitt vin
Pris: 99 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 179

Kcal / portion: 383

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1534 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 7%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 214 gram)

Ingredienser

Visa:

Krabba kokt 2.0 styck 17%

el. krabba rensad 0%

Ciabatta bröd 2.0 styck 50%

Sallatsblad 4.0 styck 1%

Majonnäs lätt 1.5 dl 30%

Chilisås tomat 2.0 msk 2%

Tabasco röd 0%

Salt 0%

Svartpeppar nymald 0%

Bordssmör 0%

Tillagning (5 min + 20 min )

  1. Rensa krabban. Lägg köttet från klorna vid sidan av. Lägg resterande krabbkött i en skål.
  2. Tillsätt majonnäs och smaka av med chilisås, tabasco, kryddor.
  3. Skär brödet i halvor, bred på matfett. Lägg på salladsblad och krabbröran. Toppa med köttet från klorna. Mal lite svartpeppar över.

Alternativ

Hemlagad majonnäs.

Fler recept inom Skaldjurs-/romsmörgås

Liknande recept som Krabbciabatta