Fullmatad pastasoppa
Kalori- och GI:
Kcal / 100 gram: 86
Kcal / portion: 480
GBR (GI) / port: 5
Recept: 1919 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 2%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Gul lök 2.0 styck 5%
Margarin flytande 80% 1.0 msk 5%
Nötfärs 200.0 gram 19%
Vatten 8.0 dl 0%
Fullkornspasta 250.0 gram 45%
Grönsaksbuljongtärning 0.5 styck 1%
Tomatpuré konserv 3.0 msk 1%
Chilisås tomat 1.0 msk 1%
Kidneybönor vita konserv 1.0 burk 17%
Gröna ärter frysta 1.5 dl 3%
Falukorv 24.0 gram 3%
Timjan färsk 0%
Kockskolan:
Om pasta > Äts ej
Skapat av: Nordisk hälsa
Tillagning
- Skala och hacka lök. Värm margarin i en kastrull. Fräs nötfärs och lök tills allt fått färg. Tillsätt vatten, pasta, buljongtärning, tomatpuré och chilisås. Koka upp. Låt koka 7-8 minuter. Rör om då och då.
- Skär korv i tunna skivor. Rör ner bönor, ärtor och korv. Koka ytterligare 2 minuter. Strö över örtkryddor, t.ex. timjan. Servera.
Fler recept inom Köttsoppa
Liknande recept som Fullmatad pastasoppa
-
Klassisk köttsoppa
Tid: 2 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Salta bitens köttsoppa, Uppsalasoppa, Uppsalastuvning
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gulasch, gulaschsoppa, klassisk ungersk köttragu, köttsoppa
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Skotsk lammsoppa
Tid: 1 tim 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Borsch/borsjtj - ukrainsk/rysk rödbetssoppa
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Klassisk oxsvanssoppa
Tid: 4 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Viltsoppa av köttrester
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Oxsvanssoppa med vitlökskrutonger
Tid: 4 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Broccolisoppa med chorizo
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Brynt kålsoppa med frikadeller
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan