Fullmatad pastasoppa

Fullmatad pastasoppa

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Gul lök

2.0 

styck

Margarin flytande 80%

1.0 

msk

Nötfärs

200.0 

gram

Vatten

8.0 

dl

Fullkornspasta

250.0 

gram

Grönsaksbuljongtärning

0.5 

styck

Tomatpuré konserv

3.0 

msk

Chilisås tomat

1.0 

msk

Kidneybönor vita konserv

1.0 

burk

Gröna ärter frysta

1.5 

dl

Falukorv

24.0 

gram

Timjan färsk

 

 

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 86

Kcal / portion: 480

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1919 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 2%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 555 gram)

Ingredienser

Visa:

Gul lök 2.0 styck 5%

Margarin flytande 80% 1.0 msk 5%

Nötfärs 200.0 gram 19%

Vatten 8.0 dl 0%

Fullkornspasta 250.0 gram 45%

Grönsaksbuljongtärning 0.5 styck 1%

Tomatpuré konserv 3.0 msk 1%

Chilisås tomat 1.0 msk 1%

Kidneybönor vita konserv 1.0 burk 17%

Gröna ärter frysta 1.5 dl 3%

Falukorv 24.0 gram 3%

Timjan färsk 0%

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Skapat av: Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Skala och hacka lök. Värm margarin i en kastrull. Fräs nötfärs och lök tills allt fått färg. Tillsätt vatten, pasta, buljongtärning, tomatpuré och chilisås. Koka upp. Låt koka 7-8 minuter. Rör om då och då.
  2. Skär korv i tunna skivor. Rör ner bönor, ärtor och korv. Koka ytterligare 2 minuter. Strö över örtkryddor, t.ex. timjan. Servera.

Fler recept inom Köttsoppa

Liknande recept som Fullmatad pastasoppa