Lax med rödbetskornotto med haricots verts

Lax med rödbetskornotto med haricots verts

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Rödbeta

400.0 

gram

Gul lök

2.0 

styck

Rapsolja

1.0 

msk

Matvete

3.5 

dl

Grönsaksbuljongtärning

0.5 

styck

Vatten

7.0 

dl

 

Laxfilé portionsbit

4.0 

styck

Margarin flytande 80%

0.5 

dl

Rosmarin

 

 

Svartpeppar

 

 

 

Tillbehör:

 

Haricots verts färska

400.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 692

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2767 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 7%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 468 gram)

Ingredienser

Visa:

Rödbeta 400.0 gram 6%

Gul lök 2.0 styck 4%

Rapsolja 1.0 msk 4%

Matvete 3.5 dl 33%

Grönsaksbuljongtärning 0.5 styck 0%

Vatten 7.0 dl Äts ej

 

Laxfilé portionsbit 4.0 styck 37%

Margarin flytande 80% 0.5 dl 11%

Rosmarin 0%

Svartpeppar 0%

 

Tillbehör:

Haricots verts färska 400.0 gram 4%

Skapat av: Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225ºC.
  2. Skala och skär rödbetor och lök i små bitar.
  3. Värm rapsolja i en gryta. Fräs rödbetor och lök i ett par minuter. Rör i matkorn, vatten och buljongtärning. Låt koka under lock cirka 20 minuter. Eller tills all vätska kokat in. Rör om då och då.
  4. Lax: Lägg lax i smord ugnsfast form. Krydda med rosmarin och svartpeppar efter smak. Stek fisken i ugnen 12-15 minuter.
  5. Lättkoka haricots verts någon minut. Servera med fisken och kornotton.

Fler recept inom Ugnslagad laxfisk

Liknande recept som Lax med rödbetskornotto med haricots verts