
Fjärilsfilé med Borsin och persiljesås (LCHF-recept)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 180

Kcal / portion: 810

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3241 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 16%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Fläskytterfilé m. fettkappa 500.0 gram 29%
Färskost vitlök 200.0 gram 17%
Vitlök torkad 1.5 klyftor 0%
Creme fraiche 2.0 dl 20%
Vispgrädde 2.0 dl 22%
Persilja finhackad 0.5 dl 0%
Smör till stekning 2.0 msk 6%
Blomkål helt huvud 1.0 huvud 6%
Kockskolan:
Om kolhydratbantning > Äts ej
Analys LCHF-metoden > Äts ej
Tillagning
- Skala och finhacka vitlök. Skär fläskflilé i 4-5 cm breda bitar. Skär ett snitt utan att skära igenom. Banka ut bitarna.
- Stek filéerna i smör på medelvärme. Salta och peppra. Ta upp.
- Fräs vitlök i stekfettet i pannan. Tillsätt ost. Låt smälta. Rör ner crème fraiche och grädde. Puttra ett tag. Rör ner persilja.
- Servera med kokt blomkål.
Kockens kommentar
L1Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé
Liknande recept som Fjärilsfilé med Borsin och persiljesås (LCHF-recept)
-
Flygande fläskfilé
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilépanna
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Fläskfilé i het sås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Salviastekt fläskfilé med fikon
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilé med kantareller och vinbär
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bankad fläskfilé med olivtapenade
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mu sho, kinesisk marinerad fläskfilé
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Filégryta med champinjoner
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Fläskfilé rosé
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Festgryta med orientalisk smak
Svårighet: Medel, Receptgivare: