Fjärilsfilé med Borsin och persiljesås (LCHF-recept)

Fjärilsfilé med Borsin och persiljesås (LCHF-recept)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fläskytterfilé m. fettkappa

500.0 

gram

Färskost vitlök

200.0 

gram

Vitlök torkad

1.5 

klyftor

Creme fraiche

2.0 

dl

Vispgrädde

2.0 

dl

Persilja finhackad

0.5 

dl

Smör till stekning

2.0 

msk

Blomkål helt huvud

1.0 

huvud

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om kolhydratbantning >

 

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 180

Kcal / portion: 810

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3241 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 16%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 451 gram)

Ingredienser

Visa:

Fläskytterfilé m. fettkappa 500.0 gram 29%

Färskost vitlök 200.0 gram 17%

Vitlök torkad 1.5 klyftor 0%

Creme fraiche 2.0 dl 20%

Vispgrädde 2.0 dl 22%

Persilja finhackad 0.5 dl 0%

Smör till stekning 2.0 msk 6%

Blomkål helt huvud 1.0 huvud 6%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Om kolhydratbantning > Äts ej

Analys LCHF-metoden > Äts ej

Kock:

Tillagning

  1. Skala och finhacka vitlök. Skär fläskflilé i 4-5 cm breda bitar. Skär ett snitt utan att skära igenom. Banka ut bitarna.
  2. Stek filéerna i smör på medelvärme. Salta och peppra. Ta upp.
  3. Fräs vitlök i stekfettet i pannan. Tillsätt ost. Låt smälta. Rör ner crème fraiche och grädde. Puttra ett tag. Rör ner persilja.
  4. Servera med kokt blomkål.

Kockens kommentar

L1

Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé

Liknande recept som Fjärilsfilé med Borsin och persiljesås (LCHF-recept)