Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 230

Kcal / portion: 278

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1111 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 14%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Matbröd 4.0 skivor 28%
Skinka lufttorkad 4.0 gram 1%
Chèvre 200.0 gram 62%
Dill 10.0 gram 1%
Gräslök 10.0 gram 0%
Citron juice+fruktkött 0.5 styck 2%
Yoghurt turkisk 0.5 dl 5%
Rucolasallat 25.0 gram 1%
Rädisa 4.0 styck 1%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Finhacka dill och gräslök. Skär bort kanterna på chèvre.
- Mosa chèvre med yoghurt. Blanda i dill och gräslök. Pressa i citron. Salta och peppra.
- Fördela rucola på brödskivor. Lägg på chèvreröran. Toppa med skinka och rädisa.
Fler recept inom Ost-/svampsmörgåsar
Liknande recept som Picknickmacka med chevréröra
-
Briebacon
Tid: 9 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Panini med mozzarella och parmaskinka
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Panini med brie och salami
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Grön mögel med disor
Tid: 4 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Karljohans smörgås
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ostmacka helt elegant
Tid: 6 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Brynta sommarkantareller med lagrad prästost, torkade lingon och pepparrot
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Johannes Persson
-
Kronärtskocksröra på macka
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Portabellosandwich med mozzarella och aioli
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan