För att kunna se bilden och kunna lägga in egna recept måste du vara inloggad som medlem.

Bli medlem (gratis)

Bavette med tre sorters pesto

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Bavette pasta Barilla }

400.0 

gram

 

Genovese:

 

Pesto Genovese Barilla }

190.0 

gram

Basilika

4.0 

stjälkar

Vatten från pastakoket

3.0 

msk

 

Rosso:

 

Pesto Rosso Barilla }

200.0 

gram

Tomatpuré konserv

1.0 

msk

Körsbärstomater

10.0 

styck

Vatten från pastakoket

3.0 

msk

 

Calabrese:

 

Pesto Calabrese Barilla }

190.0 

gram

Chilifrukt röd

0.5 

styck

Vatten från pastakoket

3.0 

msk

 

Kockskolan:

 

Pastakastrull >

 

 

Om pasta >

 

 

Om spagetti >

 

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Rocca di Montemassi Le Focaie

Smakrikt rött vin
Pris: 89 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 183

Kcal / portion: 881

GBR (GI) / port: 16

Recept: 3525 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 11%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 480 gram)

Ingredienser

Visa:

Bavette pasta Barilla } 400.0 gram 35%

 

Genovese:

Pesto Genovese Barilla } 190.0 gram 28%

Basilika 4.0 stjälkar 0%

Vatten från pastakoket 3.0 msk 0%

 

Rosso:

Pesto Rosso Barilla } 200.0 gram 19%

Tomatpuré konserv 1.0 msk 0%

Körsbärstomater 10.0 styck 1%

Vatten från pastakoket 3.0 msk 0%

 

Calabrese:

Pesto Calabrese Barilla } 190.0 gram 18%

Chilifrukt röd 0.5 styck 0%

Vatten från pastakoket 3.0 msk 0%

 

Kockskolan:

Pastakastrull > Äts ej

Om pasta > Äts ej

Om spagetti > Äts ej

Om pesto > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Grovhacka basilika. Kvarta körsbärstomater. Hacka chili.
  3. Värm pesto i tre stekpannor eller kastruller på låg värme. Tillsätt 2/3 av vattnet och rör försiktigt. Tillsätt övriga ingredienser i respektive panna.
  4. Fördela pastan i de tre pannorna och tillsätt 1/3 av vattnet. Salta vid behov. Servera!

Kockens kommentar

Christian Campogiani, köksmästare på Den gamle och havet: Det här är en klassisk rätt från Genua som är pestons hemstad. Om man ska göra den här rätten till flera personer är det även fräscht att tillaga lite av varje sort och servera på samma tallrik, eftersom de har olika färg. Bavette är en smal bandpasta (läs mer > Klicka på ingrediensen) och passar utmärkt att kombineras med just pesto. Läs mer om pesto > klicka på ingrediensen.

Bavette, trenette och linguine är tre pastasorter som klassiskt används med pesto. Läs mer > Om spagetti.
Skriv in en kommentar.

Fler recept inom Pasta helt enkelt

Liknande recept som Bavette med tre sorters pesto