Lägg till ingredienser

Portioner: 6

Potatis

500.0 

gram

Morot

500.0 

gram

Gul lök

1.0 

styck

King solo vitlök

1.0 

styck

el. vitlöksklyftor

 

 

Paprika röd

2.0 

styck

Paprika grön

1.0 

styck

Tomater

1.0 

kilo

Chorizokorv svensk

600.0 

gram

Vatten

1.0 

liter

Kummin mald

1.0 

msk

Tomatpuré konserv

2.0 

msk

Olivolja till stekning

2.0 

msk

 

Tillbehör:

 

Crème fraiche el. gräddfil

6.0 

msk

Surdegsbröd

12.0 

skivor

 

Kockskolan:

 

Om gulasch >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 98

Kcal / portion: 746

GBR (GI) / port: 6

Recept: 4479 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 4%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 762 gram)

Ingredienser

Visa:

Potatis 500.0 gram 7%

Morot 500.0 gram 3%

Gul lök 1.0 styck 1%

King solo vitlök 1.0 styck 1%

el. vitlöksklyftor 0%

Paprika röd 2.0 styck 2%

Paprika grön 1.0 styck 1%

Tomater 1.0 kilo 4%

Chorizokorv svensk 600.0 gram 61%

Vatten 1.0 liter 0%

Kummin mald 1.0 msk 1%

Tomatpuré konserv 2.0 msk 0%

Olivolja till stekning 2.0 msk 5%

 

Tillbehör:

Crème fraiche el. gräddfil 6.0 msk 6%

Surdegsbröd 12.0 skivor 35%

 

Kockskolan:

Om gulasch > Äts ej

Tillagning (40 min )

  1. Skala potatis, morot, gul lök och vitlök. Tärna potatis. Skiva morot och gul lök. Finhacka vitlök.
  2. Kärna ur och strimla paprika. Tärna tomater. Skiva chorizo.
  3. Hetta upp olivolja i en stor tjockbottnad kastrull. Lägg i gul lök och vitlök, fräs någon minut. Lägg i potatis, morot och paprika, fräs ytterligare någon minut.
  4. Tillsätt tomat, vatten, kummin och tomatpuré. Låt sjuda cirka 10 minuter.
  5. Tillsätt chorizo och salta. Låt småputtra ytterligare 10 minuter.
  6. Servera med en klick crème fraiche och ett gott bröd.

Fler recept inom Kokt korv, korvgryta

Liknande recept som Korvgulasch