Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 571

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2283 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 9%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Wienerkorv 12.0 styck 68%
Potatis konserverad 800.0 gram 21%
Matfett till stekning 1.0 msk 4%
Salt 0%
Tillbehör:
Kebabfeferoni 12.0 styck 3%
Senap fransk osötad 4.0 msk 3%
Om korv, tillverkning > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Kokt korv: Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i korven och tag av från plattan. Låt korven ligga i vattnet några minuter så att den blir genomvarm.
- Stekt korv: Hetta upp matfett i stekpanna och stek potatisen och korvar på medelhög värme i 3 minuter tills de fått fin färg.
- Lägg upp på tallrik med senap och kebabfeferoni.
Kockens kommentar
Läs mer om wienerkorv, klicka på ingrediensen.Fler recept inom Kokt korv, korvgryta
Liknande recept som Wienerkorv gourmet
-
Wienerkorv gourmet
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Lompe, norska potatistunnbröd med wienerkorv
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokt fläskkorv, julkorv eller köttkorv med rotmos
Tid: 55 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokt fläskkorv med olivpotatis
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Saure Zipfel, Nürnberger i ättiksbuljong
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bönkorvgryta
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Korvgulasch
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig merguezgryta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Het linsgryta med chorizo och blomkål
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enkel svampbulgur med chorizo, bönor och tranbär
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan