Kronärtskocka med löjrom (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Kronärtskocka med löjrom (förrätt)

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kronärtskocka

2.0 

styck

Creme fraiche

4.0 

msk

Löjrom saltad

4.0 

msk

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Rotari Rosé

Mousserat torrt rosévin
Pris: 99 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 97

GBR (GI) / port: 1

Recept: 387 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 6%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 88 gram)

Ingredienser

Visa:

Kronärtskocka 2.0 styck 32%

Creme fraiche 4.0 msk 50%

Löjrom saltad 4.0 msk 18%

Salt 0%

Tillagning (30 min )

  1. Halvera kronärtskockor.
  2. Koka kockorna i lättsaltat vatten cirka 25 minuter.
  3. Servera med löjrom och crème fraiche.

Passar till

Sparrissoppa

Fler recept inom Gröna förrätter

Liknande recept som Kronärtskocka med löjrom (förrätt)