
Couscouspytt med quorn
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 71

Kcal / portion: 421

GBR (GI) / port: 6
Recept: 1685 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 2%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Quorn 600.0 gram 37%
Couscous 2.0 dl 34%
Vatten 4.0 dl 0%
Zucchini 2.0 styck 6%
Purjolök 1.0 styck 4%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Citron juice+fruktkött 2.0 styck 5%
Dragon färskhackad 2.0 dl 0%
Matolja till stekning 2.0 msk 14%
Kock: Jacob Wismar
Uppdragsgivare: Quorn
Tillagning (15 min )
- Koka couscous enligt anvisningar på förpackning. Koka upp vatten med lite olja och salt. Häll vattnet på couscousen, låt stå cirka 15 minuter. Rör om.
- Skär zucchini och purjolök fint. Finhacka vitlök. Riv citronskal. Hacka dragon.
- Bryn filéerna, vitlök och grönsakerna gyllenbruna. Tillsätt couscous. Blanda i citronskal. Pressa över citronjuice.
- Låt allt bli varmt. Tillsätt dragonen.
Fler recept inom Grön rätt i panna/ugn
Liknande recept som Couscouspytt med quorn
-
Bakade primörbetor med ansjovissmör
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Saffranspannkaka med fårost
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Skivlinggratäng med fetaost
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Griljerade auberginetournedos
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Peter, Naturskyddsföreningen
-
Mozarellaöverbakade squashbåtar
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Peter, Naturskyddsföreningen
-
Pumpalåda med kassler
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Sesampanerad bönburgare
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Nina Ekelöf
-
Hirsfärsbullar
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Peter, Naturskyddsföreningen
-
Ugnslagad romanesco med kikärter, vegansk lätt måltid
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Lauritzon