Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap

Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap

Lägg till ingredienser

Antal burgare: 4

Quorn burgare }

4.0 

styck

AXA Gi-ruta

8.0 

styck

Avokado

2.0 

styck

Rödlök

1.0 

styck

Rucolasallat

100.0 

gram

Cheddar engelsk hårdost

4.0 

skivor

 

Majonnäs lätt

1.0 

dl

Chili spice mix

2.0 

msk

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

 

Kidneybönor vita konserv sköljda

150.0 

gram

Senap fransk osötad

2.0 

msk

Vinäger

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Q-rious Semillon

Torrt friskt vitt vin
Pris: 51 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 170

Kcal / portion: 497

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1988 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 10%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 4%

(Tillagad portion: 293 gram)

Ingredienser

Visa:

Quorn burgare } 4.0 styck 27%

AXA Gi-ruta 8.0 styck 10%

Avokado 2.0 styck 21%

Rödlök 1.0 styck 3%

Rucolasallat 100.0 gram 1%

Cheddar engelsk hårdost 4.0 skivor 7%

 

Majonnäs lätt 1.0 dl 16%

Chili spice mix 2.0 msk 3%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%

 

Kidneybönor vita konserv sköljda 150.0 gram 9%

Senap fransk osötad 2.0 msk 2%

Vinäger 2.0 msk 0%

Kock: Lauritzon

Uppdragsgivare: Quorn

Tillagning (45 min )

  1. Tina quornburgarna. Sätt på grillen. Skala och skiva rödlök i ringar. Skala och finhacka eller mosa vitlök.
  2. Rör ihop majonnäs, cilipulver och vitlök.
  3. Häll bort bönspad och skölj bönorna i kallt vatten. Blanda senap med vinäger och lägg i bönorna.
  4. Grilla burgarna. Vänd dem några gånger.
  5. Skala avokado och skiva den. Lägg ostskivor hastigt på grillen, sedan på burgarna. Lägg en AXA Gi-ruta underst och varva sallat, avokado, burgare och majonnäs. Avsluta med Gi-ruta.
  6. Serveras genast med dijonbönor till.

Fler recept inom Grön rätt i panna/ugn

Liknande recept som Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap