
Glaserade quornfiléer med ugnsrostade grönsaker
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 450

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1798 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 3%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Quorn filéer } 600.0 gram 29%
Honung 6.0 msk 23%
Vitlök torkad 6.0 klyftor 3%
Olivolja 4.0 msk 25%
Paprika röd 4.0 styck 8%
Rödlök 2.0 styck 7%
Cocktailtomater 500.0 gram 7%
Kock: Jacob Wismar
Uppdragsgivare: Quorn
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 200 grader C.
- Pensla quornfiléerna med honung. Ansa och skär paprika och rödlök i bitar. Lägg dem tillsammans med cocktailtomater i en ugnsfast form. Salta och peppra.
- Stek i ugn cirka 20 minuter.
Fler recept inom Grön rätt i panna/ugn
Liknande recept som Glaserade quornfiléer med ugnsrostade grönsaker
-
Bakade primörbetor med ansjovissmör
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Saffranspannkaka med fårost
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Skivlinggratäng med fetaost
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Griljerade auberginetournedos
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Peter, Naturskyddsföreningen
-
Mozarellaöverbakade squashbåtar
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Peter, Naturskyddsföreningen
-
Pumpalåda med kassler
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Sesampanerad bönburgare
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Nina Ekelöf
-
Hirsfärsbullar
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Peter, Naturskyddsföreningen
-
Ugnslagad romanesco med kikärter, vegansk lätt måltid
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Lauritzon