Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 568

Kcal / portion: 518

GBR (GI) / port: 5
Recept: 4146 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 50%
Kolhydrater: 24%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Soltorkade tomater 16.0 styck 3%
Vitlök torkad 12.0 klyftor 3%
Matolja neutral (ej oliv) 4.0 dl 77%
Basilika 1.0 kruka 0%
Baguette, bagett 1.0 styck 16%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Sätt på grillen i god tid. Skala vitlök.
- Lägg alla ingredienser utom bröd i en matmixer. Mixa till slät massa. Smaka av med salt och peppar.
- Skiva baguette. Pensla på med mixblandningen. Trä på 4 skivor per spett.
- Grilla brödskivorna.
Fler recept inom Tilltuggsbröd, brödkringlor
Liknande recept som Grillade tomat- och basilikabröd
-
Grissini - klassiska italienska pinnar
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Oststänger av smördeg
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Frasiga smördegspinnar till soppa
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Hemlagade krutonger - Croûtons
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Vitlöksbröd
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pa amb tomāquet, tomat- och vitlöksbröd
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Örtiga tunnbrödschips
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ostsnurror
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grillat bröd
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kryddostskorpa
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Rent-a-Chef