Surdegsbröd (18 recept)
- Sortera efter:
- Relevans,
- Kcal/100g,
- Kcal/port,
- GBR/GI
- 
                
                    Rågsurdegsgrund, surdegsgrund på råg eller rågsiktTid: 15 min (+ 120 tim) , Svårighet: Medel   122 Kcal / 100g   310 Kcal / portion   GBR (GI) 11 / portion 
- 
                
                    Vetesurdegsgrund, surdegsgrund på veteSvårighet: Medel   147 Kcal / 100g   406 Kcal / portion   GBR (GI) 24 / portion 
- 
                
                    Levain naturel au miel, vetesurdegsgrund med honungTid: 20 min (+ 72 tim) , Svårighet: Medel   181 Kcal / 100g   112 Kcal / portion   GBR (GI) 6 / portion 
- 
                
                    Glutenfri surdegsgrundSvårighet: Medel   135 Kcal / 100g   110 Kcal / portion   GBR (GI) 4 / portion 
- 
                
                    Kalljäst vitt surdegsbröd utan fördegTid: 20 min (+ 15 tim) , Svårighet: Lätt   61 Kcal / 100g   309 Kcal / portion   GBR (GI) 6 / portion 
- 
                
                    Pain au levain, franskt kalljäst surdegsbrödTid: 1 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Avancerat   233 Kcal / 100g   4606 Kcal / portion   GBR (GI) 350 / portion 
- 
                
                    Mörkt levainbröd utan fördegTid: 45 min (+ 28 tim) , Svårighet: Medel   228 Kcal / 100g   1456 Kcal / portion   GBR (GI) 129 / portion 
- 
                
                    HavresurdegsbrödTid: 1 min (+ 16 tim) , Svårighet: Halvavancerat   285 Kcal / 100g   1760 Kcal / portion   GBR (GI) 81 / portion 
- 
                
                    Finskt surdegsrågbrödTid: 1 tim 30 min (+ 18 tim) , Svårighet: Avancerat   230 Kcal / 100g   3300 Kcal / portion   GBR (GI) 135 / portion 
- 
                
                    Surdegskavring på färdig surdegsgrundTid: 20 min (+ 8 tim) , Svårighet: Lätt   250 Kcal / 100g   3420 Kcal / portion   GBR (GI) 119 / portion 
 
                              