Lägg till ingredienser

Antal snurror: 30

Vetemjöl

5.5 

dl

Smör normalsaltat

125.0 

gram

Standardmjölk (röd)

10.0 

msk

Hårdost lagrad, riven

4.0 

dl

Salt

1.0 

tsk

Anis mald

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 370

Kcal / portion: 93

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2790 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 22%

Kolhydrater: 33%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 25 gram)

Ingredienser

Visa:

Vetemjöl 5.5 dl 42%

Smör normalsaltat 125.0 gram 33%

Standardmjölk (röd) 10.0 msk 3%

Hårdost lagrad, riven 4.0 dl 22%

Salt 1.0 tsk 0%

Anis mald 1.0 msk 0%

Tillagning (20 min )

  1. Sätt på ugnen 200oC.
  2. Smöra en plåt eller använd bakplåtspapper. Riv ost.
  3. Kör alla ingredienser i en matmixer till en deg eller blanda väl.
  4. Kavla ut degen till en 1/2-centimeter tjock och 15 centimeter bred platta. Skär sedan i 2 centimeter breda remsor. Snurra varje remsa som en liten kanelbulle och lägg på ugnsplåt.
  5. Grädda cirka 10 minuter i ugnen.

Fler recept inom Tilltuggsbröd, brödkringlor

Liknande recept som Ostsnurror