Örtiga tunnbrödschips

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Örtiga tunnbrödschips

Lägg till ingredienser

Antal bröd: 6

Tunnbröd mjukt

6.0 

skivor

Timjan färsk

0.5 

kruka

Olivolja

1.0 

dl

Salt

 

 

 

Kockskolan:

 

Om hårt tunnbröd >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 442

Kcal / portion: 225

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1350 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 30%

Kolhydrater: 36%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 51 gram)

Ingredienser

Visa:

Tunnbröd mjukt 6.0 skivor 44%

Timjan färsk 0.5 kruka 1%

Olivolja 1.0 dl 56%

Salt 0%

 

Kockskolan:

Om hårt tunnbröd > Äts ej

Tillagning (12 min )

  1. Mixa i en matberedare eller med stav timjan, olivolja och salt. Pensla det på tunnbrödet.
  2. Hetta upp en torr stekpanna på medelhög värme. Stek brödet hastigt på båda sidorna. Lägg över på hushållspapper. Bryt sönder i mindre bitar.

Kockens kommentar

Passar till soppa, som snacks eller drinktulltugg.

Fler recept inom Tilltuggsbröd, brödkringlor

Liknande recept som Örtiga tunnbrödschips