Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 36

Kcal / portion: 87

GBR (GI) / port: 1
Recept: 349 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 1%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Tomater 8.0 styck 40%
Rödlök 1.0 styck 18%
Basilika 8.0 kvistar 1%
Parmesan 8.0 skivor 42%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skala lök och skär i mindre bitar. Dela tomaterna i mindre bitar. Ta av basilikabladen och riv i mindre bitar. Hyvla parmesan.
- Blanda allt och servera i någon vacker portionsskål.
Kockens kommentar
Coupe = kupolformad behållare av varierande storlekar och material.
Använd gärna tomater av olika färg och storlek. Servera gärna med en dressing.
PASSAR TILL
Fler recept inom Kalkonmeny
Liknande recept som Salladscoupe
-
Salladscoupe
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kalkonrulle med kycklingfärs
Tid: 1 tim 5 min , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Limeparfait med vaniljrabarber
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan