Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 665

GBR (GI) / port: 7
Recept: 2658 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 6%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Rapphönsbröst utan skinn 4.0 st stora 17%
Apertina kuber i olja } 200.0 gram 24%
Skinka lufttorkad 70.0 gram 6%
Hasselnötskärnor 10.0 gram 2%
Spagetti neri (svart) 250.0 gram 33%
Trattkantareller 200.0 gram 2%
Squash 1.0 styck 2%
Paprika orange 2.0 styck 2%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%
Matolja till stekning 2.0 msk 9%
Kockskolan:
Om pasta > Äts ej
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Separera oljan från osttärningarna.
- Hetta upp ostoljan i stekpanna. Stek fågelbrösten 2 minuter på var sida. Lägg över brösten i ugnssäker form med insidan uppåt.
- Finstrimla skinkan. Grovhacka nötter. Blanda med osten. Fördela blandningen på brösten. Sätt in i ugnen i 20 minuter.
- Koka pasta enligt anvisning på förpackning.
- Rensa svamp. Ansa/rensa paprika. Strimla squash och paprika. Skala och finhacka vitlök.
- Hetta upp olja i panna och tillsätt squash, paprika, svamp och vitlök. Fräs i 2 minuter, salta och peppra. Pressa över citronjuice. Blanda med pastan.
Fler recept inom Vild skogsfågel
Liknande recept som Rapphöna på svart pastabädd
-
Honungsvaktel med citronpotatis
Tid: 45 min , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Cailles crapaudine - quail scratchcock, stekt utvikt vaktel
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Cailles Farcies au Foie Gras - gåsleverfylld vaktel
Tid: 2 tim , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Pannstekt duvbröst på salladsbädd
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad duva eller ripa
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Ugnslagad duva med chianti bruschetta
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ripor i gryta på klassiskt norskt vis
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Morkulla pannstekt på brödkrutong
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Bécasse ā la ficelle, grillad morkulla
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bécasse au fumet, flamberad morkulla
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Tore Wretman