Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 382

Kcal / portion: 145

GBR (GI) / port: 2
Recept: 581 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 19%
Fett: 23%
Kolhydrater: 23%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Grovskorpa 4.0 styck 35%
Kryddost 31% 80.0 gram 53%
Mascarpone } 20.0 gram 12%
Ärtskott %
Kock: Rent-a-Chef
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Mixa kryddost och mascarpone i matberedare eller med mixerstav.
- Bred ostmassan på skorporna.
Garnera med ärtskott eller annat grönt.
Kockens kommentar
Passar som tillbehör till soppor.
PASSAR TILL
Fler recept inom Brödtugg
Liknande recept som Kryddostskorpa
-
Små olivfyllda ostmuffins (drinktilltugg)
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Frasiga smördegspinnar
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pa amb tomaquet -Tomat- och vitlöksbröd
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Aprikos- och hasselnötsbröd
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Örtiga tunnbrödschips (tilltugg)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rågknäcke från Dalarna
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Solroskusar
Tid: 1 tim 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Valnöts- och sellerigucka (tillbehör)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Oststänger (drinktilltugg)
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Världens godaste scones
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan