Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 609

GBR (GI) / port: 0
Recept: 609 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 12%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Ägg 3.0 styck 31%
Lax rimmad lättrökt 100.0 gram 24%
Dill finhackad 2.0 msk 0%
Gräslök finhackad 2.0 msk 0%
Gräddfil 1.0 dl 23%
Majonnäs äkta 1.0 msk 17%
Kockskolan:
Om piroger > Äts ej
Så lagas matpajer > Äts ej
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Hårdkoka ägg i lättsaltat vatten i 7-10 minuter. Låt kallna.
- Skär laxen i fina små bitar.
Finhacka ägg, dill och gräslök. - Blanda samtliga ingredienser.
Smaka av med salt och peppar.
Kockens kommentar
Annan rökt eller rimmad fisk passar bra i piroger, även lättstekt fisk. Kesella är ett magrare alternativ istället för gräddfil. Läs mer om piroger och pajer. Klicka på länkar under Kockskolan i ingredienslistan.
Passar till
Fler recept inom Fyllningar
Liknande recept som Laxfyllning till piroger, pajer
-
Amerikansk stuffing till kalkon
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Hemlagad mincemeat, engelsk pajfyllning
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skaldjursstuvning, räkstuvning
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ansjovis och äggfyllning till piroger, pajer o.d.
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Laxfyllning till piroger, pajer
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Köttfärsfyllning till pajer, piroger o.d.
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Köttfyllning till pirog, paj o.d.
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Baconfyllning till piroger, pajer o.d.
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Svampfyllning till piroger, pajer o.d.
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ost- och spenatfyllning till piroger, pajer o.d.
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan