Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 360

Kcal / portion: 477

GBR (GI) / port: 27
Recept: 1908 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 7%
Kolhydrater: 60%
Fibrer: 4%
Ingredienser
Rörpasta 12.0 dl 78%
Soltorkade tomater 10.0 styck 4%
Pesto Genovese 4.0 msk 17%
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
Häll av vattnet i durkslag. Skölj i kallt vatten och låt svalna om salladen skall serveras kall. - Skiva tomaterna. Blanda med pastan.
Tillsätt pesto och rör om.
Peppra rikligt.
Garnera med ärtskott.
Serveras varm eller kall.
Fler recept inom Pastarätter
Liknande recept som Rörpasta med pesto, soltorkade tomater och ärtskott
-
Musselpasta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Living pasta
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Nudelsallad med krabba och jordnötter
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Enkel pasta med köttfärssås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Enkel carbonaragratäng
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Enkel falukorvsgryta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gräddig Tagliatelle med gorgonzola
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Spagetti carbonara, enkel sommarmat ¤
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Quorn Filé Diavolo med färsk pasta
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: C. Perelli