Pastasallad med skinka och medvurst

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Pastasallad med skinka och medvurst

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Farfalle fjärilspasta

8.0 

dl

Medvurst rökt (fett 35%)

250.0 

gram

Skinka kokt i bit

250.0 

gram

Gurka

0.5 

styck

Paprika röd-gul-grön

1.5 

styck

Sockerärter

150.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 602

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2409 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 8%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 325 gram)

Ingredienser

Visa:

Farfalle fjärilspasta 8.0 dl 42%

Medvurst rökt (fett 35%) 250.0 gram 40%

Skinka kokt i bit 250.0 gram 13%

Gurka 0.5 styck 1%

Paprika röd-gul-grön 1.5 styck 2%

Sockerärter 150.0 gram 2%

Salt och peppar 0%

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
    Häll av vattnet i ett durkslag/såll.
    Skölj den i kallt vatten och låt svalna.

  2. Ansa och skär grönsaker i småbitar.
    Förväll (koka hastigt) ev. ärterna en minut om så önskas (inte nödvändigt).
    Skär skinka och medvurst i små bitar.

  3. Blanda allt i en skål.
    Krydda med salt och nyriven peppar.

PASSAR TILL

Vitt el. ljust matbröd

Fler recept inom Pastarätter

Liknande recept som Pastasallad med skinka och medvurst