Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 147

Kcal / portion: 697

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2787 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 8%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Salsiccia } 12.0 st små 58%
Senapspotatis:
Potatis kokt 800.0 gram 24%
Rödlök 1.0 styck 2%
Gräslök finhackad 2.0 msk 0%
Gräddfil 3.0 dl 15%
Senap fransk osötad 1.0 msk 1%
Kapris 2.0 msk 0%
Svartpeppar grovmald 1.0 tsk 0%
Senapsfrö 3.0 krm %
Salt 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (40 min )
- Skala och koka potatis i lättsaltat vatten. Låt den svalna. Skiva potatisen.
- Skala och hacka rödlök. Hacka gräslök. Blanda försiktigt lök, kapris, gräddfil, senap och kryddor med potatisen.
Ställ in i kylskåp. - Värm upp matfett i en stekpanna på medelhög värme och stek korvarna i cirka 3 minuter tills de fått fin färg runt om.
Kockens kommentar
ALTERNATIV
Fler recept inom Kötträtter
Liknande recept som Salsiccia med senapspotatis
-
Rensouvas med torkade fikon och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Ugnstekt falukorv med äppelskivor och potatismos
Tid: 50 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Flygande fläskfilé
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Panngrillad kassler
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pytt i panna
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Spare ribs -tunna revbensspjäll
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fläskfilé Oscar
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Falukorvsgryta
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Entrecôtestek primo
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fläskschnitzel med äppelsås
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan