Wokade nudlar (friluftsmat)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Wokade nudlar (friluftsmat)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

Nudlar

200.0 

gram

Gul lök

1.0 

styck

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Ingefära mald

1.0 

krm

Wokgrönsaker fryst }

400.0 

gram

Kött konserv

400.0 

gram

Matolja (rapsolja)

4.0 

msk

Chilipulver

0.5 

tsk

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om nudlar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 194

Kcal / portion: 1166

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2333 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 9%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 601 gram)

Ingredienser

Visa:

Nudlar 200.0 gram 33%

Gul lök 1.0 styck 2%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Ingefära mald 1.0 krm 0%

Wokgrönsaker fryst } 400.0 gram 6%

Kött konserv 400.0 gram 37%

Matolja (rapsolja) 4.0 msk 20%

Chilipulver 0.5 tsk 0%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Om nudlar > Äts ej

Kock: Primus

Tillagning (20 min )

  1. Skala och hacka gul lök.
    Skala och finhacka vitlök.
  2. Koka nudlar någon minut enligt förpackning.
  3. Fräs (lättstek) lök, vitlök, ingefära och wokgrönsaker på medelhög värme tills de fått lite färg. Höj till högsta värmen.
  4. Tillsätt kött och krydda med chilipulver, salt och peppar. Tillsätt resten av oljan och häll i nudlarna. Woka under omrörning några minuter på hög värme.

Fler recept inom Nudelrätter

Liknande recept som Wokade nudlar (friluftsmat)