Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 339

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1356 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 15%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Mozzarelline 200.0 gram 38%
Tomater 2.0 st stora 5%
Kapris 2.0 msk 1%
Pesto Genovese 140.0 gram 57%
Kockskolan:
Om pesto > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (7 min )
- Hacka kapris och blanda med pesto.
- Hacka tomater.
- Blanda mozzarellini med tomater och kaprispeston.
Kockens kommentar
Mozzarelline är små kulor av mozzarella. Fungerar som lätt måltid med bröd till.
Alternativ
Fler recept inom Salladsförrätter ¤
Liknande recept som Mozzarellinesallad med oliv- och kaprispesto (förrätt)
-
Caesarsallad original (förrätt)
Tid: 5 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Salladscoupe (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mozzarellinesallad med oliv- och kaprispesto (förrätt)
Tid: 7 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Tomat- och mozzarellinesallad med svarta bönor
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Caprese - mozzarella och tomat med basilika (förrätt)
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Quinoasallad med alger och nässlor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enkel havssallad (förrätt)
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Somrig rotfruktssallad (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skinkrullade räkor (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Strandkålskott med hasselnötter, en vårprimör
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan