Mozzarellinesallad med oliv- och kaprispesto (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Mozzarellinesallad med oliv- och kaprispesto (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Mozzarelline

200.0 

gram

Tomater

2.0 

st stora

Kapris

2.0 

msk

Pesto Genovese

140.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Falcon Ekologisk 5,2

Ljus medium lager
Pris: 13 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 339

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1356 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 15%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 192 gram)

Ingredienser

Visa:

Mozzarelline 200.0 gram 38%

Tomater 2.0 st stora 5%

Kapris 2.0 msk 1%

Pesto Genovese 140.0 gram 57%

 

Kockskolan:

Om pesto > Äts ej

Tillagning (7 min )

  1. Hacka kapris och blanda med pesto.
  2. Hacka tomater.
  3. Blanda mozzarellini med tomater och kaprispeston.

Kockens kommentar

Mozzarelline är små kulor av mozzarella. Fungerar som lätt måltid med bröd till.

Alternativ

Mozzarella med tomat och basilika

Fler recept inom Salladsförrätter ¤

Liknande recept som Mozzarellinesallad med oliv- och kaprispesto (förrätt)