Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 387

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1549 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 10%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Mozzarelline 250.0 gram 41%
Körsbärstomater 250.0 gram 4%
Svarta bönor konserv 400.0 gram 29%
Basilika 1.0 kruka 0%
Olivolja 0.5 dl 24%
Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%
Havssalt 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Grovhacka basilika.
- Slå av lagen från bönorna och skölj dem.
- Blanda i en skål mozzarella, körsbärstomater, bönor, basilika, olivolja, saften från citron och havssalt.
Fler recept inom Salladsförrätter ¤
Liknande recept som Tomat- och mozzarellinesallad med svarta bönor
-
Caesarsallad original (förrätt)
Tid: 5 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Salladscoupe (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mozzarellinesallad med oliv- och kaprispesto (förrätt)
Tid: 7 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Tomat- och mozzarellinesallad med svarta bönor
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Caprese - mozzarella och tomat med basilika (förrätt)
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Quinoasallad med alger och nässlor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enkel havssallad (förrätt)
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Somrig rotfruktssallad (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skinkrullade räkor (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Strandkålskott med hasselnötter, en vårprimör
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan