Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 56

Kcal / portion: 122

GBR (GI) / port: 0
Recept: 488 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 1%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Isbergssallat 1.0 huvud 18%
Tonfiskfilé 200.0 gram 57%
Forellrom saltad 100.0 gram 26%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min )
- Skölj och strimla salladen. Fördela salladen på fyra fat.
- Skär den råa tonfisksfilén i bitar och lägg ovanpå salladen.
- Avsluta med att ringla över rikligt med forellrom. Servera.
Fler recept inom Salladsförrätter ¤
Liknande recept som Enkel havssallad (förrätt)
-
Caesarsallad original (förrätt)
Tid: 5 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Salladscoupe (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mozzarellinesallad med oliv- och kaprispesto (förrätt)
Tid: 7 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Tomat- och mozzarellinesallad med svarta bönor
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Caprese - mozzarella och tomat med basilika (förrätt)
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Quinoasallad med alger och nässlor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enkel havssallad (förrätt)
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Somrig rotfruktssallad (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skinkrullade räkor (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Strandkålskott med hasselnötter, en vårprimör
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan