Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 98

Kcal / portion: 316

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1264 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 5%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Skinka rökt skivad 12.0 skivor 26%
Räkor skalade 300.0 gram 25%
Creme fraiche 1.5 dl 38%
Tomatpuré konserv 1.0 msk 1%
Chilipulver 2.0 krm 0%
Soltorkade tomater 4.0 styck 3%
Isbergssallat 1.0 huvud 7%
Persilja 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Hacka de soltorkade tomaterna och lägg dem i en skål. Blanda i räkor, créme fraiche, tomatpuré och chilipulver.
- Tvätta och strimla salladshuvudet. Lägg en bädd av sallad på varje tallrik och strö över persilja. Fyll skinkskivorna med räkblandningen och lägg dem ovanpå salladen. Servera.
Fler recept inom Salladsförrätter ¤
Liknande recept som Skinkrullade räkor (förrätt)
-
Caesarsallad original (förrätt)
Tid: 5 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Salladscoupe (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mozzarellinesallad med oliv- och kaprispesto (förrätt)
Tid: 7 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Tomat- och mozzarellinesallad med svarta bönor
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Caprese - mozzarella och tomat med basilika (förrätt)
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Quinoasallad med alger och nässlor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enkel havssallad (förrätt)
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Somrig rotfruktssallad (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skinkrullade räkor (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Strandkålskott med hasselnötter, en vårprimör
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan