Skinkrullade räkor (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Skinkrullade räkor (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Skinka rökt skivad

12.0 

skivor

Räkor skalade

300.0 

gram

Creme fraiche

1.5 

dl

Tomatpuré konserv

1.0 

msk

Chilipulver

2.0 

krm

Soltorkade tomater

4.0 

styck

Isbergssallat

1.0 

huvud

Persilja

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Anna de Codorníu Brut

Mousserande torrt vitt vin
Pris: 94 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 98

Kcal / portion: 316

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1264 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 5%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 324 gram)

Ingredienser

Visa:

Skinka rökt skivad 12.0 skivor 26%

Räkor skalade 300.0 gram 25%

Creme fraiche 1.5 dl 38%

Tomatpuré konserv 1.0 msk 1%

Chilipulver 2.0 krm 0%

Soltorkade tomater 4.0 styck 3%

Isbergssallat 1.0 huvud 7%

Persilja 0%

Tillagning (10 min )

  1. Hacka de soltorkade tomaterna och lägg dem i en skål. Blanda i räkor, créme fraiche, tomatpuré och chilipulver.
  2. Tvätta och strimla salladshuvudet. Lägg en bädd av sallad på varje tallrik och strö över persilja. Fyll skinkskivorna med räkblandningen och lägg dem ovanpå salladen. Servera.

Fler recept inom Salladsförrätter ¤

Liknande recept som Skinkrullade räkor (förrätt)