Havskräftfyllda avokados (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Havskräftfyllda avokados (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Havskräftstjärtar kokta

8.0 

styck

Avokado

2.0 

styck

Salt och svartpeppar

 

 

 

Tillval:

 

Creme fraiche

1.5 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Santagostino Catarratto-Chardonnay

Torrt friskt vitt vin
Pris: 55 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 174

Kcal / portion: 333

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1331 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 13%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 191 gram)

Ingredienser

Visa:

Havskräftstjärtar kokta 8.0 styck 32%

Avokado 2.0 styck 32%

Salt och svartpeppar 0%

 

Tillval:

Creme fraiche 1.5 dl 36%

Tillagning (10 min )

  1. Dela kräftstjärtar på mitten.
  2. Halvera avokado, ta ur kärnan. Gröp ur och mosa avokadoköttet.
  3. Lägg kräftkött och avokadomoset i skalen. Salta och mal över svartpeppar. Servera.

Kockens kommentar

Alternativ: Hacka kräftstjärtarna och blanda med créme fraiche och salt i en skål.

Fler recept inom Förrätt med räkor, kräftor

Liknande recept som Havskräftfyllda avokados (förrätt)