Dryck till mager fläsk- & korvrätt

Fläsk- och korvrätter är inte alltid kraftfull mat, vilket man kanske tror. Korvrätter är det mestadels kraftfulla tack vare inblandningen av fett i korven i kombination med kraftfulla tillbehör, men fläskrätter är ofta mager, ganska lättsam mat. Skinka, kassler och t.o.m. fläskben utan fettkant är magert kött och är inte tillbehören feta blir hela anrättningen mager.

Grundregeln för dryckesval är att till mager rätt väljs lättare drycker, men helheten av rättens smak är väsentlig för det slutliga valet.

Detta är en samlingssida.
Klicka på flaska för varufakta.
Klicka på "Mer information" för detaljerad information.

Dryck till neutral fläsk- & korvrätt

Mer information

Dryck till fläsk- & korvrätt med sälta

Mer information

Dryck till syrlig fläsk och korvrätt

Mer information

Dryck till fläsk- & korvrätt med sötma

Mer information

Dryck till smakrik fläsk- & korvrätt

Mer information

Dryck till kryddig fläsk- & korvrätt

Mer information