Nöt, oxkött (179 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Oxsvans tagine med kikärtor och tomat
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svårighet: Lätt
133 Kcal / 100g
778 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Entrecote med béarnaise och stekta kantareller
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
197 Kcal / 100g
1009 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Grillad flat iron steak (fjäderbladsbogstek, luffarstek, luffarbiff)
Svårighet: Lätt
100 Kcal / 100g
699 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Grilled skirt steak, grillad bringfäste med bönfrikassé
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
176 Kcal / 100g
537 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rosépepparbiff med päron och ädelost
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
153 Kcal / 100g
617 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat
Svårighet: Lätt
170 Kcal / 100g
844 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
173 Kcal / 100g
889 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Pepparrotskött på kokt högrev
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svårighet: Medel
112 Kcal / 100g
671 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
St. Patricks Corned Beef and Cabbage, kokt oxbringa med kål
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svårighet: Lätt
123 Kcal / 100g
573 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Pannstekt njurtapp
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
178 Kcal / 100g
264 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion