Nöt, oxkött (179 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek
Tid: 2 tim 20 min , Svårighet: Medel
119 Kcal / 100g
679 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Yakiniku, marinerad pannstekt entrecote
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt
143 Kcal / 100g
613 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion
-
Fondue Bourguignonne, köttfondue från Bourgogne
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
206 Kcal / 100g
2175 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Flamberad pepparbiff
Tid: 45 min , Svårighet: Halvavancerat
148 Kcal / 100g
609 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Halstrad lövbiff, minutbiff
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
135 Kcal / 100g
448 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Wokad ingefärsbiff med basilika
Tid: 30 min (+ 35 min) , Svårighet: Medel
156 Kcal / 100g
659 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Ugnsgrillad flankstek
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel
97 Kcal / 100g
515 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Pytt i panna
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
136 Kcal / 100g
476 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Citron- och rosmaringlaserad hanger tender (njurtapp) med rostad majssalsa
Tid: 40 min , Svårighet: Medel
152 Kcal / 100g
630 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rökgrillad New York Strip Steak, 4 cm grillad biff
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
137 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion