12 recept med Pannstekt potatis
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Finstrimlad råstekt potatis
Dekorativt tillbehör, knaprigt gott. En potatis ger 2-3 potatiskakor.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
113 Kcal / 100g
67 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Råstekt hel primörpotatis
Små primörpotatisar är utsökt goda att helsteka, även små färskpotatisar (fr....
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
81 Kcal / 100g
145 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Pommes de Terre Château - råstekt formad potatis
Att forma potatis eller annan mat benämns tornera (läs mer > Så tourne...
Tid: 30 min (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
167 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Stekt hel konservpotatis
Burkpotatis är en synnerligen överflödig produkt. Smaklös, dyr och miljöfient...
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
114 Kcal / 100g
167 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Rösti, schweizisk råraka med råriven potatis
Rösti är ursprungligen en schweizisk rätt, en variant av råraka men tjockare ...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
143 Kcal / 100g
180 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Klyftig citronpotatis i panna
Den här potatisen benämns inte råstekt eftersom den förkokats. Läs mer > O...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
135 Kcal / 100g
186 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Hemlagade potatisbullar, potatiskaka
Mängden ägg och smör varierar i olika recept och man kan blanda lite som...
Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
160 Kcal / 100g
228 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Klassisk rösti på kokt potatis
Begreppet rösti från Schweiz-tyskans "rööschte" = ty. rösten = sv...
Tid: 30 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
154 Kcal / 100g
248 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Råstekt fintärnad potatis i panna
En såtöspanna (läs mer > Såtös), med mjukt rundad och hög kant är perfekt ...
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
219 Kcal / 100g
276 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Stekt kokt potatis
Ett annat sätt att tillvarata överbliven kokt potatis är att trycka sönder ...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
173 Kcal / 100g
311 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion