7 recept med Kokt och stuvad potatis
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Potatis surprise
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                140 Kcal / 100g
                325 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Potatis Boulanger, Pommes de terre boulangères (bagarhustruns potatis)
Pommes de terre boulangères (= "bagarhustruns potatis). Det sägs att nam...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Fredrik Eriksson *
                71 Kcal / 100g
                358 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Stuvad potatis
Kokt kall restpotatis kan också användas. Blanda med béchamel och värm på. Ga...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                84 Kcal / 100g
                269 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion
 - 
              
              Hemlagad potatisgnocchi
Servera potatisgnocchi som tillbehör till kött- och fiskrätter. Det finns ock...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                191 Kcal / 100g
                454 Kcal / portion
                GBR (GI) 16 / portion
 - 
              
              Kokt potatis - grundrecept
Välj jämnstora potatisar så blir de färdiga samtidigt. Dela eventuellt de stö...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                81 Kcal / 100g
                134 Kcal / portion
                GBR (GI) 18 / portion
 - 
              
              Pressad potatis
För att göra pressad potatis så krävs det att man har en potatispress. En såd...
Tid: 25 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                128 Kcal / 100g
                229 Kcal / portion
                GBR (GI) 19 / portion
 - 
              
              Skånsk potatis (råstuvad potatis)
Skånsk potatis är klassiskt tillbehör till Kalmarlåda, bräckt skinka och korv...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
                106 Kcal / 100g
                125976 Kcal / portion
                GBR (GI) 15083 / portion