Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 140
            Kcal / portion: 325
            GBR (GI) / port: 5
Recept: 1302 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 9%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Rödvinsvinäger 1.0 msk 0%
Olivolja 0.5 dl 29%
Senap fransk osötad 1.0 msk 1%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Skala och koka potatis cirka 15-20 minuter, tills de är genomkokta.
 - Blanda dressing. Snoppa bönorna (skär av kanterna).
 - Koka upp vatten och förväll ärter och bönor (koka hastigt cirka 1 minut).
 - Blanda potatis med grönsaker och bitar av gorgonzola. Salta lätt. 
 - Häll över dressing, eller servera den till maten.