53 recept med Ugnslagad vitfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur
Denna rätt är som en skattkista för vuxna, fisk och skaldjur i en härlig blandn...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
110 Kcal / 100g
416 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Italienska spättarullar
Tips: Spättarullarna går även bra att laga i mikrovågsugn på full effekt (max 8...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
146 Kcal / 100g
297 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Majonnästunga
En mycket snabb, enkel och god huvudrätt. Det är tillbehöret som tar tid, i v...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
795 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Sjötunga i smörsås med pressad potatis
Receptet är användbart för alla plattfiskar.
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
103 Kcal / 100g
471 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Halstrad marinerad marulk med örtsås
Marulk är anses "sannolikt" utrotningshotad.
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
126 Kcal / 100g
496 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Nötpanerad marulk i svampsås
Marulk är anses "sannolikt" utrotningshotad.
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
104 Kcal / 100g
561 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Passionerad hälleflundra
Portionsvikten är ganska lite. Passar väl som huvudrätt i en meny med för och e...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
130 Kcal / 100g
517 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ugnstekt hälleflundra med oliver och parmesan i paprikacoulis
Coulis är enligt fransk kokkonst en fond eller puré, dvs ett koncentrat av sa...
Tid: 35 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
148 Kcal / 100g
745 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Piggvar Petter i madeirasås
Fisk tillagad på svag värme (100ºC i ugn), blir saftigare än vid högre värme....
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
164 Kcal / 100g
778 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Rödtunga eller sjötunga i rödvinssås
Utan aluminiumfolie blir fisken fortare klar, cirka 10 minuter. Fiskköttet sk...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
80 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)