53 recept med Ugnslagad vitfisk

  • Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur

    Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur

    Denna rätt är som en skattkista för vuxna, fisk och skaldjur i en härlig blandn...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    110 Kcal / 100g

    416 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Italienska spättarullar

    Italienska spättarullar

    Tips: Spättarullarna går även bra att laga i mikrovågsugn på full effekt (max 8...

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:

    146 Kcal / 100g

    297 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Majonnästunga

    Majonnästunga

    En mycket snabb, enkel och god huvudrätt. Det är tillbehöret som tar tid, i v...

    Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    795 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Sjötunga i smörsås med pressad potatis

    Sjötunga i smörsås med pressad potatis

    Receptet är användbart för alla plattfiskar.

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    103 Kcal / 100g

    471 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Halstrad marinerad marulk med örtsås

    Halstrad marinerad marulk med örtsås

    Marulk är anses "sannolikt" utrotningshotad.

    Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan

    126 Kcal / 100g

    496 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Nötpanerad marulk i svampsås

    Nötpanerad marulk i svampsås

    Marulk är anses "sannolikt" utrotningshotad.

    Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    104 Kcal / 100g

    561 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Passionerad hälleflundra

    Passionerad hälleflundra

    Portionsvikten är ganska lite. Passar väl som huvudrätt i en meny med för och e...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    130 Kcal / 100g

    517 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Ugnstekt hälleflundra med oliver och parmesan i paprikacoulis

    Ugnstekt hälleflundra med oliver och parmesan i paprikacoulis

    Coulis är enligt fransk kokkonst en fond eller puré, dvs ett koncentrat av sa...

    Tid: 35 min , Svarighet: Avancerat, Kock:

    148 Kcal / 100g

    745 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Piggvar Petter i madeirasås

    Piggvar Petter i madeirasås

    Fisk tillagad på svag värme (100ºC i ugn), blir saftigare än vid högre värme....

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    164 Kcal / 100g

    778 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Rödtunga eller sjötunga i rödvinssås

    Rödtunga eller sjötunga i rödvinssås

    Utan aluminiumfolie blir fisken fortare klar, cirka 10 minuter. Fiskköttet sk...

    Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    80 Kcal / 100g

    455 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem