Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salt och peppar

 

 

 

Aluminiumfolie

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 110

Kcal / portion: 416

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1665 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 4%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 379 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

 

Aluminiumfolie Äts ej

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 200ºC. Dela aluminiumfolie i delar. Lägg ihop dem 2 och 2. Lägg en klick smör på varje ark. Strö lite salt och peppar på rödspättan. Lägg dem som i en ring i foliearken.
  2. Skär grönsakerna i tunna strimlor. Fördela grönsaker, blåmusslor och kräftor i foliearken med en citronskiva på toppen. Häll på lite vitt vin och återslut foliepaketen.
  3. Lägg paketen i en långbana. Baka i ugnen tills fisken är genomkokt, 10-15 minuter. Öppna paketen och servera som det är.

Kockens kommentar

Denna rätt är som en skattkista för vuxna, fisk och skaldjur i en härlig blandning av kryddor. Detta är god mat från havet, lätt att laga och lika lätt att servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem