27 recept med Plockmat havet
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ägghalvor med het mango- och räkröra (plockmat)
Tid: 25 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
148 Kcal / 100g
295 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Liten sallad på sked (plockmat)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
152 Kcal / 100g
74 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Potatiskaka med lax och crème fraîche (plockmat)
På bilden har vi valt tunn skiva gravad lax.
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
181 Kcal / 100g
2257 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Gratinerade mögelostmusslor (plockmat)
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
183 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Löjromsrulle med cheddar (plockmat)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
184 Kcal / 100g
70 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ägghalvor med romröra (plockmat)
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
189 Kcal / 100g
318 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Löjromsägg (plockmat)
Lyxvariant till påsk?
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
208 Kcal / 100g
194 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ägghalvor med makrillsröra (plockmat)
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
211 Kcal / 100g
103 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Angels on horseback, ostron eller musslor i baconpaket (plockmat)
Namnet lär ha skapats i England i slutet av 1800-talet och "angels"...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
213 Kcal / 100g
23 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Marinerad böckling (plockmat)
Böckling är sill/strömming som saltats och varmrökts, helst med lövträved och...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
219 Kcal / 100g
156 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion