
Rökt laxrulle med pepparrotsfärskost och krasse (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 264

Kcal / portion: 140

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1398 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 17%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Skiva baguette väldigt tunt. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek brödskivorna tills de får färg. Låt rinna av på papper.
- Riv pepparrot. Blanda med ost och krasse.
- Lägg ut rökt lax på plastfilm. Lägg på en sträng färskost. Rulla ihop med hjälp av plastfilmen. Skär i skivor.
- Lägg laxskivor på brödflarnen. Toppa med lite ärtskott. Lägg upp på fat.