Rökt laxrulle med pepparrotsfärskost och krasse (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 10

Salt och peppar

 

 

 

Plastfilm

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rökt laxrulle med pepparrotsfärskost och krasse (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 264

Kcal / portion: 140

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1398 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 17%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 53 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

 

Plastfilm %

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skiva baguette väldigt tunt. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek brödskivorna tills de får färg. Låt rinna av på papper.
  2. Riv pepparrot. Blanda med ost och krasse.
  3. Lägg ut rökt lax på plastfilm. Lägg på en sträng färskost. Rulla ihop med hjälp av plastfilmen. Skär i skivor.
  4. Lägg laxskivor på brödflarnen. Toppa med lite ärtskott. Lägg upp på fat.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem