27 recept med Plockmat havet
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ansjovissnurror med brynt lök (plockmat)
Ett enkelt hemlagat alternativ till smördeg är så kallad blixtsmördeg. Det ...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
270 Kcal / 100g
102 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Angels on horseback, ostron eller musslor i baconpaket (plockmat)
Namnet lär ha skapats i England i slutet av 1800-talet och "angels"...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
213 Kcal / 100g
23 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Musslor med pancetta (plockmat)
Pancetta är italienskt rökt stekfläsk. Till skillnad mot vanligt svenskt ri...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
230 Kcal / 100g
136 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gratinerade mögelostmusslor (plockmat)
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
183 Kcal / 100g
155 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Liten sallad på sked (plockmat)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
152 Kcal / 100g
74 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Aptitretare serverat på sked (plockmat)
En liten klick gräddfil eller crème fraiche passar också bra som garnering.
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
28 Kcal / 100g
9 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Marinerad böckling (plockmat)
Böckling är sill/strömming som saltats och varmrökts, helst med lövträved och...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
219 Kcal / 100g
156 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Löjromsrulle med cheddar (plockmat)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
184 Kcal / 100g
70 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Quesadilla smokey beans (plockmat)
Lämplig rätt att servera som plockmat eller på buffébordet. Fungerar också bra ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Peter, Naturskyddsföreningen
324 Kcal / 100g
861 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Friterad potatis med rom (plockmat)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
97 Kcal / 100g
45 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion