
Ansjovissnurror med brynt lök (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 270

Kcal / portion: 102

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1537 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 19%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Sätt ugnen på 220°C.
- Skala och skiva lök. Smält smör i en kastrull. Bryn löken sakta på medelvärme i kastrullen, rör regelbundet. När löken är gyllene tas den upp och får svalna.
- Rulla ut smördegen. Fördela ut ansjovis och lök jämt över smördegen. Rulla ihop till en rulltårta. Skiva cm-tjocka skivor. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Ställ kallt några minuter.
- Pensla med ägg och sätt in i ugn i 10-12 minuter.