Gratinerade mögelostmusslor (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Grönmögelost

75.0 

gram

Persilja finhackad

 

 

Grovt salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gratinerade mögelostmusslor (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 183

Kcal / portion: 155

GBR (GI) / port: 0

Recept: 618 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 17%

Fett: 12%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 84 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Grönmögelost 75.0 gram 52%

Persilja finhackad 0%

Grovt salt Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugen på 250°C.
  2. Borsta och skölj musslorna. 
  3. Bred ut grovt salt på ett ugnssäkert fat. Tryck ner musslorna i saltet. Sätt in fatet i ugnen i cirka 10 minuter, tills musslorna öppnat sig.
  4. Ta ut och lossa musslorna från skalen. Lägg tillbaka musslorna i vartannat skal och tryck ner skalen i saltet, så att de inte välter. Finfördela mögelostbitar och persilja i varje musselskal.
  5. Gratinera i ytterligare cirka 5 minuter. Ta ut och garnera med lite extra persilja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem