Löjromsrulle med cheddar (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 10

Tunnbröd mjukt

2.0 

skivor

Löjrom saltad

50.0 

gram

Gräslök till garnering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Löjromsrulle med cheddar (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 184

Kcal / portion: 70

GBR (GI) / port: 1

Recept: 701 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 10%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 38 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Tunnbröd mjukt 2.0 skivor 28%

Löjrom saltad 50.0 gram 9%

Gräslök till garnering 0%

...

Skapat av
Markus Aujalay

Tillagning (20 min )

  1. Hårdkoka ägg (8-10 min). Låt kallna i kallt vatten.
  2. Riv cheddarost. Grovstöt kummin i en mortel. Skala och finhacka rödlök. Finskär gräslök. Skala och hacka äggen.
  3. Blanda ägghacket med ost, kummin, crème fraiche, gräslök, rödlök, salt och peppar.
  4. Bred ut fyllningen på tunnbröd och rulla ihop från kortsidan. Skär varje rulle i 5 bitar. Garnera med löjrom och gräslök.

Kockens kommentar

Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ett antal spännande glöggtillbehör till BLOSSA glögg, varifrån detta recept hämtats.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem