Quesadilla smokey beans (plockmat)
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 324
            Kcal / portion: 861
            GBR (GI) / port: 8
Recept: 3445 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 19%
Kolhydrater: 29%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Skala och hacka lök. Pressa vitlök. Mosa bönor lätt.
 - Stek lök och vitlök i lite av rapsoljan tills löken får lite färg. Blanda i bönor, tomatpuré, crème fraiche, ost, tabasco, liquid smoke och örtsalt. Låt allt bli varmt i stekpannan.
 - Lägg under tiden ut tortilla bröden på arbetsbänken. Klicka på den varma fyllningen på halva tortillabrödet. Vik ihop brödet.
 - Värm ett par matskedar olja i en ren stekpanna. Lägg i de fyllda tortillabröden i omgångar två och två. Stek cirka 2 minuter på var sida på medelhögvärme. Se till att fylla på med lite olja mellan omgångarna så att alla bröden får en gyllenbrun och krispig yta.