Quesadilla smokey beans (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om chilisåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Quesadilla smokey beans (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 324

Kcal / portion: 861

GBR (GI) / port: 8

Recept: 3445 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 19%

Kolhydrater: 29%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 266 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om chilisåser > Äts ej

...

Tillagning (25 min )

  1. Skala och hacka lök. Pressa vitlök. Mosa bönor lätt.
  2. Stek lök och vitlök i lite av rapsoljan tills löken får lite färg. Blanda i bönor, tomatpuré, crème fraiche, ost, tabasco, liquid smoke och örtsalt. Låt allt bli varmt i stekpannan.
  3. Lägg under tiden ut tortilla bröden på arbetsbänken. Klicka på den varma fyllningen på halva tortillabrödet. Vik ihop brödet.
  4. Värm ett par matskedar olja i en ren stekpanna. Lägg i de fyllda tortillabröden i omgångar två och två. Stek cirka 2 minuter på var sida på medelhögvärme. Se till att fylla på med lite olja mellan omgångarna så att alla bröden får en gyllenbrun och krispig yta.

Kockens kommentar

Lämplig rätt att servera som plockmat eller på buffébordet. Fungerar också bra som grilltillbehör men även som huvudrätt, gärna då med valfria taco till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem