Liten sallad på sked (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 10

Kummin krossad

1.0 

tsk

Dill finhackad

0.5 

dl

Forellrom saltad

60.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Liten sallad på sked (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 74

GBR (GI) / port: 1

Recept: 741 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 49 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Kummin krossad 1.0 tsk 1%

Dill finhackad 0.5 dl 1%

Forellrom saltad 60.0 gram 10%

...

Skapat av
Markus Aujalay

Tillagning (30 min )

  1. Skala och koka potatisen. Låt den kallna.
  2. Kärna ur äpplet. Skär potatis, äpple, rädisor och ost i tärningar.
  3. Blanda med olja och citronsaft. Smaksätt med salt, peppar och kummin. Vänd ner dill. Lägg salladen på matskedar.
  4. Garnera med forellrom och ev. dill.

Kockens kommentar

Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ett antal spännande glöggtillbehör till BLOSSA glögg, varifrån detta recept hämtats.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem