Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 74

GBR (GI) / port: 1
Recept: 741 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 9%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kummin krossad 1.0 tsk 1%
Dill finhackad 0.5 dl 1%
Forellrom saltad 60.0 gram 10%
...
![]()
Skapat av
Markus Aujalay
Tillagning (30 min )
- Skala och koka potatisen. Låt den kallna.
- Kärna ur äpplet. Skär potatis, äpple, rädisor och ost i tärningar.
- Blanda med olja och citronsaft. Smaksätt med salt, peppar och kummin. Vänd ner dill. Lägg salladen på matskedar.
- Garnera med forellrom och ev. dill.