Sardinfyllda körsbärstomater (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Cocktailtomater

8.0 

styck

Sardiner i tomatsås burk

1.0 

burk

Kapris

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sardinfyllda körsbärstomater (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 63

GBR (GI) / port: 0

Recept: 250 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 6%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 59 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Cocktailtomater 8.0 styck 12%

Sardiner i tomatsås burk 1.0 burk 87%

Kapris 1.0 msk 1%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (5 min )

  1. Skär av toppen på tomaterna och gröp ur fruktköttet.
  2. Stoppa ner några kapris i varje tomat.
  3. Stoppa ner en sardin i varje tomat eller mosa filéerna och fyll tomaterna. 

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem