
Sardinfyllda körsbärstomater (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 63

GBR (GI) / port: 0
Recept: 250 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 6%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Cocktailtomater 8.0 styck 12%
Sardiner i tomatsås burk 1.0 burk 87%
Kapris 1.0 msk 1%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (5 min )
- Skär av toppen på tomaterna och gröp ur fruktköttet.
- Stoppa ner några kapris i varje tomat.
- Stoppa ner en sardin i varje tomat eller mosa filéerna och fyll tomaterna.