Bakad färskpotatis med löjrom, gräddfil och rödlök
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal: 10

Gräddfil

1.5 

msk

Rödlök

1.0 

styck

Gräslök

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bakad färskpotatis med löjrom, gräddfil och rödlök

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 80

Kcal / portion: 49

GBR (GI) / port: 2

Recept: 489 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 1%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 61 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gräddfil 1.5 msk 6%

Rödlök 1.0 styck 13%

Gräslök 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Lägg potatis på en plåt. Baka cirka 20 minuter.
  3. Skala och finhacka rödlök. Skär ett kryss i potatisen. Lägg i gräddfil, sedan löjrom och sist rödlök. Toppa med dill.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem